Mėnesio archyvas: 2016 m. gegužės mėn.

Investavimo horoskopas

Galbūt jūs esate investuotojas finansų rinkose, ir toks dalykas kaip MetaTrader prekybos terminalas jums yra puikiai pažįstamas. Tai jeigu investuojate, nebūtinai galite vadovautis finansinėmis prognozėmis. Kartais sunku suprasti, kur slepiasi sėkmė, o toks dalykas, kaip investavimas tampa irgi žaidimu prie ruletės. Sėkmei kartais svarbios žvaigždės, lemiančios mūsų likimus. Tad ką investuotojams šiais metais žada dangaus kūnai ir horoskopai? Štai trumpas keliųzodiako ženklų finansinis horoskopas, kuris jums padės nuspręsti, kur geriausiai investuoti.

Avinas

Šiais metais investuojantiems avinams kaip niekad tiks pasakymas "avinėli pasipurtyk". Iš tiesų, jeigu avinas eis įprasta vaga, jeigu bandysis laikytis nuoseklaus plano, tai geriausiu atveju jis pasieks neutralų rezultatą. Tačiau labai sėkmingo investavimo tokiu atveju nesitikėkite. Veneros planetai esant Saulės įtakos zonoje, reiškia, kad rami gyvenimo tėkmė nepalanki. Todėl avinui iš tiesų prireiks supurtymų – staigių ir spontaniškų posūkių, tik tada, jiems esant, ir avinėliui deramai pasipurčius, bus galima išvysti tą pinigų lietų.

Jautis

Skaityti toliau

Durys

Faneruotos durys patikimos, jos pasižymi geometrinių parametrų nepažeidimu. Įtakos turi temperatūros svyravimai. Durys, kurios pagamintos iš masyvo, esant nepastoviai oro temperatūrai, gali keisti geometrinius parametrus. Faneruotos neleis, kad taip nutiktų. Tai vienas iš privalumų, kuris būdingas. Galima rasti ne tik standartines, bet ir įdomesnes, retesnes. Nestandartinės faneruotos durys siūlo ne kiekvienas gamintojas, tačiau jas galima nesunkiai rasti. Galite užsiimti paieška internete, kur rasite ne vieną pasiūlymą. Faneruotos gali būti ne tik buto durys, bet ir vidaus durys. Toks pasirinkimas yra saugus, daugelis to ieško. Nesudėtingai galite rasti duris, kurios yra saugios ir tvirtos suvedę frazes – security doors, panic rooms, saugios durys.

Faneruotos durys apsaugos nuo vagių. Nekviesti svečiai ne taip lengvai paklius į jūsų butą ar namą, kada jūsų nebus namie. Tokios durys yra saugios, o tai labai svarbu kiekvienam šeimininkui, kadangi nei vienas nenori prarasti savo turto. Svarbu yra tai, kad faneruotos durys pasižymi ilgesne eksploatacija nei, tarkim, laminuotos durys. Skirtumas gali būti gana žymus.

Skaityti toliau

Vaikų gimtadienyje virė intrigos

Nors iš pirmo žvilgsnio dažniausiai galime sakyti – švęskite vaiko gimtadienį, ir tai bus pati tyriausia ir gražiausia šventė, iš tiesų tai nebūtinai bus tiesa. Mat vaiko gimtadienis gali būti visai ne tai, ko jūs norite. Nes net ir vaikų gimtadieniuose gali pradėti virti intrigos – visai kaip suaugusiųjų. Tokiose vietose kaip X-Planet vaikai susirenka smagiai praleisti laiko. Tačiau nesumenkinkite vaikų – jie irgi žmonės, jie yra tie mažieji žmonės, kurie taip pat gyvena savo gyvenimą, jaučia dalykus ir netgi gali sukelti kokias nors intrigas.

Viena mergaitė – vadė

Per šį gimtadienį, kurį surengėme puikiame žaidimų kambaryje savo 4 metų dukrai, pastebėjome dalyką, dėl kurio jau įtarinėdavome ir anksčiau. Paaiškėjo, kad viena mergaitė tarp draugių visą laiką rezga intrigas. Štai, mūsų keturmetė dukra, kuri turi geriausią draugę Agnę, jau susitikusi su ta kita intrigante, už penkių minučių sako: „Na taip, Agnė iš tikro yra bjauri“, ir ji taip sako ne dėl to, kad pati sugalvojo, o dėl to, kad ją jau įtikino ta kita draugė. Taigi, pastaroji yra kiršintoja, kuri būdama dar visiškai mažas žmogus sugeba jausti didelių žmonių žaidimo galią. Jai tiesiog patinka valdžia, jai nereikia nuoširdaus supratimo, jai reikia valdyti.

Ar verta kištis

Skaityti toliau

Supirkimo paslaugos – greitesniam akumuliatorių ir metalo pardavimui

Gana dažnai tenka pasvarstyti, kaip būtų galima parduoti turimą metalą ar akumuliatorius, ir teigiama, kad pats paprasčiausias būdas tą padaryti, kai pasirenkamas akumuliatorių supirkimas. Įvairių bendrovių, kurios gali pasiūlyti supirkimo paslaugas, rasime ne taip ir mažai, tad kiekvienu atveju bus galima pasirinkti tokią, kuri pasiūlytų pačias palankiausias kainas.

Pirmiausia pasidomėkite, kokie akumuliatorių supirkėjai yra įsikūrę jūsų mieste: tikrai ne visada norima važiuoti gana toli, kad būtų galima atrasti akumuliatorius superkančias bendroves, todėl palanku rinktis tokius supirkėjus, kurie yra įsikūrę jums patogiausioje vietoje. Įsitikinsite, kad Lietuvoje akumuliatorius bei metalą superkančių bendrovių galima rasti ne taip ir mažai, tad visada galėsite išsirinkti tokius, kurie įsikūrę jums patogiausioje vietoje.

Senas akumuliatoriusŽinoma, visada yra tikimasi, kad akumuliatoriai bus superkami tikrai palankiomis kainomis, tad galima pasidomėti, kiek pinigų yra siūloma už tam tikrą akumuliatorių ar metalo svorį. Ši informacija yra skelbiama internetinėse supirkėjų svetainėse, tad netrukus galėsite sužinoti, kiek pinigų yra siūloma už įvairius akumuliatorius. Čia jums tikrai pravers internetinė paieška, pagal įvairius raktažodžius, tokius kaip akumuliatorių ar metalo supirkimas, tikrai labai greitai atrasite tokias bendroves, kurios siūlo supirkimo paslaugas.

Skaityti toliau