Mėnesio archyvas: 2016 m. lapkričio mėn.

Kokį telefoną dovanoti žmonai?

Artėjant šventėms, vieni planuojame dovanoti pigius niekučius, kiti mąstome ir apie brangesnes dovanas. Todėl telefonas žmonai kai kuriems vyrams gali atrodyti puiki dovana. Tačiau, koks tada geriausias telefonas? Galima pirkti tą, apie kurį ji svajoja. Arba, jeigu ji tokios svajonės neturi, galima tiesiog vadovautis bendraisiais bruožais bei pirkti tai, kas patinka daugumai moterų.

Gera foto kamera

Jeigu telefone bus puiki foto kamera, žmona galės fiksuoti kiekvieną gražią akimirką. O jų juk gyvenime tikrai nemažai. Tai ir gauta gėlių puokštė iš vyro, kuri laikui bėgant nuvys, tačiau turima nuotrauka apie ją primins. Tai ir kasdien vis nuostabiau augantys bei besikeičiantys vaikai, kurie, sakoma, yra didžiausia laimė ir dovana gyvenime. Tai ir daug kitų dalykų, kuriuose verta įamžinti. Gera foto kamera vėliau pravers ir per keliones, kurių metu taip pat bus daug gražių dalykų, vaizdų, kuriuos norėsis turėti kartu su savimi, norėsis juos visus matyti vienur ar kitur. Taigi, gera foto kamera bus tai, ką mes visi norėsime turėti, tačiau būtent geriausias telefonas ir bus tas, kuris šią funkciją turės. Todėl tai galės būti puiki dovana – telefonas žmonai.

Stilingas viršelis

Skaityti toliau

Prabangių limuzinų nuoma

Turbūt net neverta sakyti, kam dažniausiai naudojama limuzinų nuoma. Taip jau susiklostė, jog šios transporto priemonės yra neatsiejama kiekvienų vestuvių dalis. Ir tai visiškai ne nauja tendencija – jau keliasdešimt metų jaunieji į savo šventę rieda būtent su šia transporto priemone. Kaip žinome, klasika nesensta, todėl ir tradicijos nesikeičia. Net ir prabėgus šitiek metų, žmonės savo išskirtinei šventei vis dar renkasi limuzinų nuomą. Kaip bebūtų, prabėgę dešimtmečiai kiek pakeitė šią rinką ir dabar į ją galima žvelgti kiek kitu rakursu. Tad ką reikėtų žinoti, prieš planuojant išsinuomoti limuziną savo šventei ir padaryti tai nebrangiai bei efektingai?

Visų pirma, jūs turite tiksliai žinoti ko norite. Limuzinų nuoma Vilniuje neapsiriboja vien paties automobilio nuoma – yra daug papildomų paslaugų, kurias galite pirkti, arba nepirkti, priklausomai nuo jūsų poreikių. Pavyzdžiui, galite užsisakyti, jog jūsų automobilį išpuoštų papildomomis dekoracijomis, pavyzdžiui gėlėmis, dekoracijomis ir t.t. Žinoma, tą galite padaryti ir patys, tačiau tam sugaišite laiko, o planuojant vestuves jo ir taip labai trūksta. Taip pat, galite užsisakyti jog limuzinų nuomos kompanija paruoštų tam tikrų vaišių ir gėrimų, kuriomis galėsite mėgautis kelionės metu.

Skaityti toliau