Mėnesio archyvas: 2014 m. balandžio mėn.

Kurkime savo svajonių namus!

Visais laikais taip buvo ir šiuolaikinė tendencija išlieka, kad žmogui namai yra tarsi rūmai, kuriuose jis noriai pasislepia nuo viso šiuolaikinio pasaulio negandų. Namai, tai vieta, kurioje galima paslėpti savo svajones, lūkesčius, galiausiai, net ašaras ir niekas jų neras. Galbūt todėl, gyvenamasis plotas projektuojamas pagal pačių žmonių norus. Siekiama susikurti tokią gyvenimui skirtą vietą, kuri būtų artima ir maloni joje įsikūrusiems žmonėms. Individualių namų projektai vykdomi remiantis žmogaus noru, jo siekiu save įprasminti konkrečioje patalpoje. Tačiau kokio namo jums reikia? Kokia gyvenamoji vieta sėkmingai atskleis jūsų identitetą. Labai dažnai projektuotojai siūlo atsižvelgti į pačio žmogaus poreikius, į tai, apie kokį namą jis svajojo visą gyvenimą. Galbūt laikas paversti savo svajones realybe.

ArchbureVieniems tobulas namas yra tas, kuris neužima daug vietos. Minimalistinis stilius suteikia galios idėją. Paprasčiausiai žmogus jaučiasi galįs valdyti visą susiklosčiusią situaciją, o kai namų ribos yra aptvertos nedidelę siena, tuomet labai paprasta prižiūrėti savo namus. Individualių namų projektai projektuojami atsižvelgiant į tai, kokios gyvenamosios vietos nori žmogus. Jis čia tampa svarbiausiu svarmeniu net ir brėžinio lygmenyje. Taigi, būsimi namo gyventojai turi kuo daugiau reikšti savo nuomonę. Galiausiai gali gailėtis, kad namas suprojektuotas ne taip kaip nori jie, tačiau nieko pakeisti jau nebepavyks.

Skaityti toliau

Poilsis Nidoje – turiningam laisvalaikiui

Poilsis Nidoje pasirenkamas tikrai gana dažnai, ir tikrai ne be reikalo – juk čia atsiveria vieni gražiausi Lietuvos vaizdai, kuriais žavisi ir turistai iš užsienio. Atšilus orams vis dažniau pasvarstoma, kur praleisti laisvalaikį, ir apsisprendus ilsėtis Lietuvoje, gana dažnai patraukiama į pajūrį.

poilsis nidojeNieko nuostabaus, juk tai – puiki vieta pailsėti po savaitės darbų ir pasisemti naujų idėjų. Šviečiant pavasario saulei galima mėgautis puikiais vaizdais ir grynu oru, kuris veikia tikrai teigiamai.

Skaityti toliau

Gėlių pristatymas

Gėlės dovanojamos per šventes, esant kokiai nors progai. Jas dovanoti galima ir nesant jokiai progai, tiesiog norint maloniai nustebinti žmogų. Kiekvienam malonus netikėtumas gauti puokštę. Gėlių pristatymas tampa vis populiaresnis. Jei negalite atvykti pasveikinti draugo ar giminaičio, puiki idėja nusiųsti jam gėlių.Šiandieną Lietuvoje yra ne viena įmonė, kuri gali nuvežti gėles į kitą miestą ar miestelį. Norėdami nusiųsti gėlių į kitą miestą, tiesiog nurodykite miestą bei adresą (pavyzdžiui, gėlių pristatymas Klaipėda, Vilnius, Kaunas, Panevėžys, Šiauliai ar kt.). Nepamirškite nurodyti datos, kada turi būti pristatymas. Ne itin malonu, kada gėlės pasiekia gavėją pavėluotai. Gauti nuostabią puokštę netikėtai gali būti maloniau, nei gauti dovaną, kurios tikimasi.

gėlių pristatymas klaipėdaFloravitas.lt – internetinė parduotuvė, kurioje galite rasti nuostabiausių gėlių bei puokščių įvairioms progoms. Čia galite užsisakyti gėlių tiek smagiai šventai, tiek gedului. Internete pateiktos nuotraukos ir kainos. Tai labai patogu, jums nereikės net išeiti iš namų. Tereikia turėti tik prieigą prie interneto. Pasirinkę puokštę, galėsite nesunkiai pasirūpinti jos pristatymu. Šią paslaugą, taip pat, galite užsisakyti internetu. Floravitas.lt gali pristatyti ne tik jūsų pasirinktas gėles ar puokštes, galima pridėti dovanėles ar muzikinius sveikinimus. Tokiu būdu galite nustebinti jums brangų žmogų. Ne visada gėlės yra skiriamos linksmoms šventėms. Floravitas.lt gali pasiūlyti puokščių, kompozicijų, vainikų gedului. Juos, taip pat, gali pristatyti, jei negalite patys nuvykti. Pristatymo laikas yra sutariamas, visada stengiamasi gėles pristatyti tą pačią dieną, kada yra gaunamas užsakymas, žinoma jei tai yra įmanoma. Daug kas priklauso nuo pristatymo vietos. Jei tai yra užmiestis ar tolimesnis rajonas, puokštės gali būti pristatytos kitą dieną. Tai visada yra suderinama su žmogumi, kuris pateikė užsakymą.

Skaityti toliau

Rūbai internetu – pigiau ir patogiau

Rūbai internetu šiandien perkami tikrai pakankamai dažnai, ir visai ne be reikalo – tai vienas patogiausių būdų apsipirkti, tad tai ir lemia drabužių internetinių parduotuvių populiarumą. Vis dėlto, kartais pirkėjams iškyla įvairių klausimų apie internetines parduotuves, ir kartais sudvejojama, ar tokiu būdu apsipirkti yra vienas geriausių sprendimų. Taigi, kaip viskas yra iš tikrųjų?

rūbai internetuBene dažniausiai nerimaujama dėl to, ar pasirinktų drabužių dydžiai tikrai bus tinkami – juk perkant internetu negalime drabužių pasimatuoti, taigi, kartais iškyla abejonių. Dėl to baimintis tikrai nevertėtų, nes tikrai nemažai pardavėjų pateikia ir drabužių matmenis centimetrais, o tai leidžia lengviau orientuotis. Jums tereikia žinoti tikslias savo kūno apimtis, ir galėsite būti garantuoti, kad pasirinkti drabužiai tikrai tiks. Be to, dauguma pardavėjų netikusias prekes priima atgal ir grąžina pinigus, todėl jokios rizikos nėra.

Skaityti toliau

Darbas namuose – dar patogesnis būdas uždirbti pinigų

Darbas namuose gana dažnai kelia įvairių diskusijų, ir vieni pasisako už tokį darbo būdą, kiti – prieš. Žinoma, kiekvienas mūsų pasirenka patogiausią darbo medelį, taigi, ar darbas namuose visais atvejais gali būti pačiu geriausiu pasirinkimu?

darbas namuoseDirbant namuose paprastai galima kontroliuoti savo laiką ir gana dažnai pastebima, kad laisvo laiko lieka kur kas daugiau nei dirbant biure. Nieko nuostabaus – juk nereikia specialiai ruoštis darbui, o taip pat netenka gaišti kelionei. Kai kurie žmonės teigia, kad neįsivaizduoja darbo namuose, nes kartais gali būti sunku prisiversti dirbti. Vis dėlto, bene didžiausias darbo namuose privalumas yra tai, kad tokį darbo modelį pasirinkę žmonės patys tampa savo laiko šeimininkais, ir gali kontroliuoti savo dienotvarkę. Net ir tuomet, kai iškils neatidėliotinų reikalų, tokiu atveju nereikės niekam teisintis, ir savo darbo vietą galėsite apleisti tada, kai tik reikės.

Darbas namuose gali būti tikras išsigelbėjimas mažus vaikus prižiūrintiems tėveliams – juk su savo atžalomis paprastai norima praleisti kuo daugiau laiko, taigi, dirbant namuose tai taps įmanoma. Paskutiniu metu vis dažniau skundžiamasi, kad vaikų darželiai yra perpildyti, o auklę samdytis pernelyg brangu, tačiau dirbdami namuose jūs galėsite uždirbti pinigų, o taip pat ir rūpintis savo vaikais.

Nors kartais teigiama, kad dirbant namuose gali pradėti slėgti sienos, tačiau taip gali nutikti ir dirbant biure. Be to, žmonės, dirbantys namuose, paprastai turi kur kas daugiau laisvo laiko, taigi, gali sau leisti laisvalaikį leisti turiningiau ir vis dažniau išeiti už namų ribų.

Dar vienas svarbus dalykas yra tai, kad dirbant namuose susitaupo tikrai nemažai pinigų – jums nereikia leisti pinigų oficialiems drabužiams bei gaišti laiko jų priežiūrai, neteks išleisti pinigų kelionei į darbą, o taip pat galėsite pietauti namuose, kas paprastai kainuoja kur kas pigiau nei pietūs kavinėje.

Taigi, darbas namuose turi tikrai nemažai privalumų ir gali būti pačiu geriausiu darbo modeliu – išbandykite ir įsitikinsite, kad galite turėti tikrai nemažai laisvo laiko bei sutaupyti dar daugiau pinigų.