Mėnesio archyvas: 2022 m. spalio mėn.

12 geriausių lovų vaikams Lietuvoje

Nuo ko pradėti perkant vaikišką lovą?

Lovos vaikams VilniujeGalbūt manote, kad pirmiausia reikia išrinkti vaikui lovą. Tačiau galbūt turėtumėte pradėti nuo jų kambario. Taip pat svarbu pagalvoti apie tai, kaip ketinate padaryti kambarį saugų savo vaikui. Pavyzdžiui, turite įsitikinti, kad kambaryje nėra laisvų laidų ar daiktų, į kuriuos vaikas galėtų įsipainioti. Vaikų lova turėtų būti žemesnė nei standartinio dydžio lovos, kad jūsų vaikas naktį neiškristų. Taip pat norėsite pagalvoti apie kambario dizainą. Jei norite sukurti kambario temą, pavyzdžiui, džiunglių ar povandeninę sceną, galite rasti teminių lovų, tinkančių prie kambario. Taip pat norėsite pagalvoti, kaip lova derės su kitais kambario baldais. Galite rinktis baldus, skirtus naudoti su vaikiška lova, arba tiesiog rasti tokio paties dydžio lovą, kaip ir kambaryje esantys baldai. lovos vaikams Vilniuje ir rinkos tenendijos.

Standartinės vaikiškos lovos

Standartinė vaiko lova yra viengulė lova. Nieko nėra paprasčiau ir stilingiau už seną gerą viengulę lovą! Jei turite mažą kambarį arba ribotą erdvę, viengulė lova yra idealus pasirinkimas. Standartinę viengulę lovą nesunkiai rasite daugumoje baldų parduotuvių Lietuvoje. Viso dydžio viengulė lova geriausiai tinka maždaug 10-14 metų vaikams. Viengulė lova taip pat idealiai tinka vaikams, kurie sparčiai auga ir kuriems reikia pakankamai didelės lovos, kad galėtų išsitiesti ir judėti.

Skaityti toliau

Kas yra pleiskanos?

šampūnasApibrėžiant pleiskanas, reikia suprasti, kad ši būklė nėra odos liga. Tačiau tai gali būti labai erzinanti problema, nes dėl jos ant galvos odos, taip pat pečių ir kitų kūno vietų, pavyzdžiui, antakių, susidaro baltų dribsnių. Ji taip pat gali sukelti paraudimą ir niežulį, ypač kai dribsniai patenka į plaukus. Pleiskanos gali atsirasti bet kuriame amžiuje, tačiau dažniausiai nuo jų kenčia 15-50 metų amžiaus žmonės. Vis dėlto ja galite susirgti ir būdami jaunesni ar vyresni. Manoma, kad pleiskanas sukelia galvos odoje natūraliai esančių bakterijų perteklius. Sveika galva gamina daug riebalų, kurie naudojami odai drėkinti. Pleiskanos atsiranda, kai galvos odoje gaminasi per daug riebalų ir nepakankamai bakterijų, kurios maitinasi aliejais. Dėl to kaupiasi bakterijų atliekos, vadinamos oleino rūgštimi, kuri labai dirgina galvos odą ir dėl to iškrenta odos žvyneliai. Tai ir patenka ant pečių ir į plaukus! Šampūnas nuo pleiskanų ir plaukų ekspertės įžvalgos.

Pleiskanų atsiradimo priežastys

Skaityti toliau