Mėnesio archyvas: 2016 m. birželio mėn.

Plastikinių langų evoliucija

Valandomis tobulėjančios technologijos leidžia sparčiai tobulėti langų ir durų gamyboje bei plėsti pasiūlą klientams. Šiandien plasitikiniai langai Lietuvoje sutinkami kasdien, tačiau jie visi panašūs ir vienodi. Pats laikas atsinaujinti bei susipažinti su naujomis plastikinių langų ir durų tendencijomis. Įsileiskime naujas formas, spalvas bei aukštesnę kokybę. Norime pasidalinti informacija, kodėl šiandienos plastikiniai langai yra kur kas geresni, nei jūsų senieji.

Inovacijos

Šiandien plastikiniai langai Lietuvoje daugiausiai yra senesnės gamybos ir vieni pirmųjų kūrinių. Nu to laiko, kai įsigijote savo langus praėjo nemažas laiko tarpas ir patobulėjo ne tik langų funkcionalumas, tačiau ir dizainas. Taip pat ir įprastos plastikinės vidaus durys tapo atsparesnės tokiems aplinkoms veiksniams kaip garsas ar smūgiai.

Visų pirmiausia, nuo jūsų langų įsigijimo kur kas patobulėjo langų funkcionalumas – atsparumo savybės, šilumos ir šviesos pralaidumas, sandarumas. Šiandien pagal individualius poreikius galima įsigyti langus, kurie atitis jūsų lūkesčius – maksimaliai sulaikys šilumą, visiškai izoliuos triukšmą, turės aukščiausią šviesos pralaidumą ar gerą sandarumą. Todėl šiandien, priešingai nei anksčiau, galite identifikuoti savo poreikius ir gauti norimą produktą.

Skaityti toliau

Vestuvių fotografai Vilniuje – kokios dabartinės tendencijos?

Vasara – vestuvių sezono metas. Kiekviena nuotaka nori pasipuošti pačia ištaigingiausia vestuvių suknele ir negalvoti apie šaltą orą lauke. O juk ir nuotraukos žalioje gamtoje atrodo kur kas gražesnės. Visi vestuvių fotografai Vilniuje, Kaune ar bet kokiame kitame mieste patvirtins, jog vasarą jų tvarkaraštis užpildytas vien vestuvėmis, o dažniausiai fotosesijų vietos įgeidžiai – tai žalia gamta, jūra, ežerai ir kitas vasarą nuostabiai atrodantis kraštovaizdis.

Šablonai ir naujovės

Apklausėme įvairių vestuvių fotografų apie vestuvines fotosesijas vasarą bei jų pasirinkimo vietas ir atsakymais nebuvome ypatingai nustebinti. Jei vestuvės rengiamos Klaipėdoje ar bet kokiame kitame pajūrio mieste tai neišvengiamai jaunieji nori fotografuotis prie jūros. Todėl vasarą dažnai galima sutikti jaunuosius pleže. Tačiau ne visi būna tokie drąsūs ir sutinka įbristi į vandenį, mat moterys retai pasiryžta sušlapti. Kaip bebūtų, fotosesijos, kuriose jaunieji mėgaujasi jūra ne šalia jos, o joje, visuomet atrodo kur kas unikaliau ir įspūdingiau.

Skaityti toliau

Grindų plytelės – praktiškas pasirinkimas

Vasara – tai puikus metas atnaujinti savo namus ir paruošti juos šaltajam metų sezonui. Kaip ir aprangos, taip ir interjero dizaino tendencijos šiandien orientuojasi į praktiškumą, ilgaamžiškumą bei komfortą. Dėl šių priežasčių grindų plytelės yra vienas populiariausių žmonių pasirinkimų. Nutarėme plačiau apžvelgti plytelių populiarumo priežastis, palyginant su kitomis alternatyvomis.

Praktiškumas, tvirtumas bei ilgaamžiškumas

Viena svarbiausių priežasčių dėl kurių dažniausiai pasirenkamos grindų plytelės – tai jų praktiškumas. Priešingai nei kilimų, grindų plytelių danga nereikalauja didelės priežiūrios, todėl jos puikiai tinka patalpoms, kuriose vyksta intensyvus judėjimas, pavyzdžiui namuose, kuriuose auga maži vaikai ar viešo naudojimo patalpose – parduotuvėse, ligoninėse, mokyklose ar vaikų darželiuose. Plytelės nelinkusios kaupti dulkių, kaip kiliminė danga, todėl nereikalaudamos daug priežiūros jos yra kur kas higieniškesnės. Be to, vis populiariau tampa įsirengti grindų šildymą, kuris galimas turint grindų plyteles. Juk be galo malonu šaltą žiemą kojomis liesti šiltą pagrindą.

Skaityti toliau