Mėnesio archyvas: 2019 m. spalio mėn.

Ką svarbu žinoti nuomojantis automobilį?

Nuomos paslaugosKasdienėms arba keliavimo reikmėms dažnai nuomojamas automobilis. TurboNuoma.lt siūlo rinktis tinkamą automobilį su kuriuo bet kuri kelionė bus saugi ir be rūpesčių. Kad viskas vyktų taip, kaip įsivaizduojate, reikia žinoti, kaip viskas turi būti. Tik atidžiai renkantis tinkamiausią pasiūlymą galima išsirinkti tokį, kuris bus be paslėptų mokesčių ar papildomų sąlygų.

Norėdami išsinuomoti automobilį apsilankykite čia ir peržvelkite pasiūlymus. Šiuo metu labai daug nuomos įmonių siūlo nuomotis automobilius tiek trumpam laikotarpiui, tiek ir ilgam. Jums reikia pagalvoti, kas jums tinkama. Suradus tinkamą pasiūlymą reikės atidžiai skaityti sąlygas. Tai būtina daryti, nes kiekviena nuomos bendrovė turi nusistačius savo sąlygas. Ypatingai atidžiai reikia skaityti tuos pasiūlymus, kurie skelbia, kad nuomoja labai pigiai, pavyzdžiui, 5 – 8 eur dienai. Neretai sąlygos būna tokios, kad tokiu atveju reikės mokėti didelį užstatą, kuris gali siekti 1000 – 1500 eur. Taip pat gali būti reikalaujama sumokėti viską tik kreditine kortele. Tiesa, gali nutikti ir taip, kad nuskaityta suma bus didesnė, nes tuo metu, kai sudarote nuomos sandorį, jūsų kortelėje nėra pakankamos sumos pinigų arba galite tiesiog likti be nuomojamo automobilio. Taigi, būkite atidūs ir skaitykite sąlygas.

Skaityti toliau

Gėlių pirkimas internetu: privalumai ir trūkumai

Vis dažniau žmonės perka gėles, todėl tampa aktualus klausimus susijęs su tinkamos parduotuvės pasirinkimu. Gėlių Fėja siūlo gėles pirkti šiuolaikiškai ir pirmenybę teikti greitam pirkimui. Vis dėl to, daugelis nesiryžta internetu pirkti gėlių, todėl siūloma iš arčiau susipažinti su tokio pirkimo privalumais ir trūkumais.

Gėlės pagal užsakymąPradėkime nuo privalumų, kuriuos vertina tie pirkėjai, kurie perka tokiu būdu. Gėlių Fėja – gėlės į namus Kaune pristatomos tada, kai tik pageidauja pirkėjas. Tai labai patogu, nes perkant gėles internetu galima užsakyti jų pristatymą tam žmogui, kuriam norite, kad jos būtų įteiktos. Labai dažnai šiomis paslaugomis naudojasi emigrantai ar tiesiog tie žmonės, kurie gyvena Lietuvoje, tačiau nori nudžiuginti kitame mieste gyvenantį žmogų. Tiesa, dėka emigrantų ši paslauga itin išpopuliarėjo ir atsirado daug pardavėjų, kurie teikia tokias paslaugas. Patogus būdas iš bet kurios pasaulio vietos užsakyti gėles, kad jas įteiktų mylimai moteriai ar pasveikinti mamą su gimtadieniu. Viskas dabar įmanoma. Nesvarbu kokia proga ir kam norite įteikti gėles, jums tereikia turėti internetą ir užpildyti užsakymo formą.

Skaityti toliau

Kaip išsirinkti baldus namams?

Baldų pasirinkimas yra didelis, tačiau nuo to pirkėjams nėra lengviau, nes nežinoma, kokius baldus pirkti, o kokių verčiau nesirinkti. Šiuo metu baldai Kaune ar kitame mieste parduodami tiek įvairiose parduotuvėse, tiek ir internetu. Kaip rinktis gerus baldus namams?

Jauki svetainė apstatyta baldaisFunkcionalumo kriterijus turi būti svarbiausias. Norint tinkamai pasirinkti baldus, kurie atlieka tam tikras funkcijas, reikia rinktis pagal patalpas ir jų pobūdį. Juk skirsis baldai reikalingi virtuvėje ar miegamajame. Taip pat ne mažiau svarbu, kad baldai būtų patogūs naudojimui. Geriausia, kai baldai ne tik apžiūrimi, bet ir ant jų galima pasėdėti, pagulėti ar pasidėti tam tikrus daiktus, kad suprasti ar jie tikrai patogūs.

Svarbu baldus rinktis pagal patalpos paskirtį. Labai gerai, kai sudaromas sąrašas, kokių baldų jums tikrai reikėtų. Taip pat galima sudarant sąrašą išskirti baldus į pagrindinius, kurie tikrai būtini ir į papildomus, kurie būtų pasirenkami tik tuomet, jei jų tikrai reikia arba leidžia finansinės galimybės. Pavyzdžiui, sąraše surašote kambarių pavadinimus ir prie kiekvieno surašote būtinus baldus, tarkim, svetainei yra būtina sofa ir staliukas, prie nebūtinų baldų galima priskirti fotelius.

Skaityti toliau