Mėnesio archyvas: 2018 m. sausio mėn.

Mini butas – ar tai įmanoma?

Patogaus gyvenimo sostinėje trokštantys žmonės žino, kad AmberCity naujos statybos projektas Vilniuje gali tapti šio svajonės išsipildymu.

Naujas butas naujame name

Jaunos šeimos dažnai perka butus, kuriuose planuoja savo gyvenimą ne vieniems, bet ir su vaikais. Visi nori gražaus gyvenimo, tuomet rūpi daug dalykų. Ir gyvenamoji vieta mieste, ir aplinka name, ir namo kokybė, ir kambarių skaičius, ir žinoma kainos. Tiems, kas gali sau leisti, visuomet smagiausia pirkti butą mieste, kuriame galėtų ir gyventi toliau.

Nauji projektai būstų dažnai parduodami tiems, kas iš anksto juos rezervuoja. Tokiu būdu rangovai gauna reikiamų investicijų, o žmogus būstą gali nusipirkti pigiau. Tiesa, visada reikia itin atidžiai skaityti pirkimo sutartį ir pažiūrėti, kad pardavėjas jums bute įrengtų viską, ką pažadėjęs. Būsto pirkimui galima naudotis būsto paskolos paslauga, kuri leidžia nusipirkti ir tai, kas gal nėra visai pagal kišenę.

Svajojantiems kukliau – mini butai

Tiems, kas neturi tiek pinigų, negali ar nenori gauti paskolos, galima stengtis tiesiog išsitekti mažesniame bute. Mini butai – tai dažnai Tokijuje ir kituose žmonių pripildytuose didmiesčiuose pasitaikantis sprendimas. Kai būsto rinka kaista, visiems reikia kažkur gyventi, susitalpinti. Taigi, nedidelis butas gali būti kaip tik ta erdvė, kurioje jūs ir sutilptumėte. Net ir su vienu ar dviem vaikais galima apsigyventi nedideliame vieno kambario bute. Tai kainuos kur kas mažiau, tačiau reikia mokėti tokį būstą tinkamai įsirengti. Tuomet viskas jums bus paprasčiau.

Skaityti toliau